Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

KONTAKTY

www.sportuj-stylove.cz
info@sportuj-stylove.cz
tel: 725 649 007, 725 279 951
napište nám
Kamenná prodejna - Školní 1000/21, Teplice

NOVINKY

arr3DOPRAVA ZDARMA - BLACK FRIDAY - 23.-25.11. 2018Vážení zákazníci, Black friday? Když chcete, tak ano :-) Místo navýšených původních cen a... arr3VÁNOČNÍ DÁRKY MŮŽETE VYMĚNIT AŽ DO 11.1.19Vážení zákazníci, jako každý rok chceme, aby Vaši blízcí byli s dárky spokojeni. S výběrem rádi... arr3NEJLEVNĚJŠÍ DOPRAVNÉ 49,-Vážení zákazníci, své objednávky si nyní můžete nechat zasílat za nejlevnější dopravné 49,- Kč s...

Všechna práva vyhrazena. Kopírování částí nebo celého obsahu webu včetně jeho textů a stylizací, grafických prvků a fotografií je povoleno pouze se souhlasem provozovatele. Fotografie použité jako hlavní fotografie produktů a fotky jednotlivých variant na webu jsou majetkem provozovatele, jednotlivé části fotografií a fotografie v detailu produktu jsou majetkem výrobce. U značky NEYWER jsou majetkem provozovatele i jednotlivé fotky v detailu zboží.

 


 



    


    
    

 

ANKETA

otázka

odpověd 1 45% odpověd 2 20% odpověd 3 15% odpověd 4 20%

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely diskuzních příspěvků a komentářů
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Kamila Otcovská, se sídlem Zrenjaninská 345/17, 41503 Teplice, IČ 86995413, fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno / přezdívku
    • emailovou adresu
    • fotografii (pokud poskytnete přes službu třetí strany).
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 10 let a to za účelem:

    • zobrazení diskuzních příspěvků a komentářů na webu s informacemi o diskutujícím
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek anonymizování informací o diskutujícím u vašich příspěvků (úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu), popř. na slovní žádost (dopis, email) kompletní výmaz vašich diskuzních příspěvků.
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů